Ik ben Geertje van der Weegen.

Afgestudeerd als logopedist in juni 2012 aan de Hogeschool in Rotterdam. Sindsdien heb ik gewerkt in het Speciaal Onderwijs op een cluster 2- school en in de vrij gevestigde praktijk. Ik heb hier voornamelijk gewerkt met kinderen met een spraak- en taalstoornis, articulatieproblemen en afwijkende mondgewoonten. Na mijn afstuderen heb ik nascholingscursussen gevolgd op het gebied van meertaligheid, lees- en spellingsproblemen en oro-myofunctionele therapie. In oktober 2017 zal ik mij ook gaan verdiepen in stemstoornissen. Ook ben ik lid van een kwaliteitskring om up-to-date te blijven in het vak. In juni 2017 heeft mijn herregistratie in het kwaliteitsregister voor paramedici plaatsgevonden.  Ik werk nog steeds met veel plezier in de vrijgevestigde praktijk omdat hier geen dag hetzelfde is. Zowel de diversiteit aan cliënten als problematiek vind ik uitdagend aan het werk. Ook werk ik graag op scholen omdat de samenwerking met leerkrachten en intern begeleiders in sommige situaties erg handig is.

Ik ben op dinsdag en op vrijdagochtend werkzaam op brede school ‘de Vlindertuin’. Op vrijdagmiddag ben ik werkzaam in de praktijk aan de Nieuwstraat.

Naast mijn werk zou ik het liefst heel de wereld zien, kijk ik naar films en series, lees ik graag, en fiets en wandel ik in de natuur.