Sandra Holtrust

Logopediepraktijk S.A. Holtrust bestaat sinds mei 2000.Op 11 juni 1996 ben ik afgestudeerd als logopedist. Tijdens mijn stages heb ik ervaring opgedaan op een school voor speciaal onderwijs, de GGD (onder andere onderzoeken en screenen) en bij een Doveninstutuut .
Op de Hogeschool was ik de eerste meertalige logopedist.

Van 1996 tot 2000 werkte ik in een vrije vestiging en daarnaast studeerde ik voor Doventolk in Mechelen (B). Ook ben ik bevoegd om in België te werken (wat ik ook enkele maanden gedaan heb).

In mei 2000 kon ik mijn eigen praktijk opstarten.

Zoals mijn collega’s sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en volg ieder jaar verschillende bijscholingen om “up to date” te blijven. Tevens ben ik lid van een kwaliteitskring.

In 2009/2010 heb ik een specialisatie gevolgd voor kinderen met leer- en leesproblemen en sta ik ingeschreven in het dyslexieregister. Ik behandel veel lees- en spellingproblemen bij kinderen.
Het leuke van het beroep logopedist vind ik dat je met verschillende leeftijden en verschillende problemen kan werken. Een goed contact met mijn patiënten is belangrijk.

Verder geef ik graag stemtherapie, van een lichte heesheid tot geen stem, professionele sprekers, zangers begeleid ik graag.

Gezien mijn specialisatie in het begeleiden van mensen met een Cochleair Implantaat (CI), hoorapparaat (Doven en Slechthorenden) of spraakafzien, kunt u met uw vragen ook bij mij terecht.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten bezig (met hond en paard op stap) en ga graag naar de bioscoop.

Op dinsdagmiddag ben ik werkzaam in de praktijk, donderdagmiddag en vrijdag ben ik werkzaam in onze Dependance Brede School Zwanehof (Kalsdonk).
U kunt mij zowel telefonisch als via de mail bereiken: info@logopedieroosendaal.nl